Farmacia Homeopata Liant

Timisoara

Adresa: Str. VICTOR BABES Nr. 7 , Timisoara, Jud. Timis, Romania

  • 0256-496.905

Despre Farmacia Homeopata Liant

Farmacia Liant:Farmacia Homeopata Liant, Produse homeopate, medicamente, granule, remedii, fitoterapie

Farmacia Liant, infiintata in anul 1996, din dorinta de a oferi o alternativa la tratamentele traditionale alopate, va ofera o gama completa de

  • produse homeopate
  • produse fitoterapie
  • remedii homeopate
  • medicamente si granule homeopate
  • medicamente si tratamente alopate

Tratamentul homeopatic nu exclude tratamentul alopatic recomandat in anumite cazuri de boli cronice, cum sunt cardiopatia ischemica cronica, insuficienta cardiaca cronica, hipertensiunea arteriala cronica, in care intreruperea brusca a tratamentului alopatic ar pune in pericol viata bolnavului

Rezultate foarte bune cu tratamentul homeopatic se obtin cel mai frecvent in cazuri de afectiuni acute ale copiilor (infectii respiratorii, O.R.L., eruptii cutanate), tulburari de comportament sau dificultati de invatare ale copiilor, enurezis nocturn; la adulti: durerile de cap, infectiile respiratorii, astmul bronsic, unele afectiuni digestive, afectiuni renale afectiuni ginecologice.

Originea Remediilor Homeopate
,,Pacientului aflat la prima intalnire cu homeopatia ii apar o multime de nelamuriri si semne de intrebare. Daca tipicul consultatiei homeopatice mai poate fi cat de cat inteles, ,,medicamentele” homeopate starnesc uneori nedumerirea.

Remediile homeopate au origini diverse incluzand practic toate regnurile (animal, vegetal, mineral).

Remediile homeopate ce provin din regnul mineral sunt extrem de numeroase si de o mare importanta terapeutica.

Remediile provenite din regnul vegetal sunt de o foarte mare diversitate si aproape fiecare familie vegetala isi aduce contributia in arsenalul terapeutic homeopat.
Sunt folosite multe din plantele obisnuite din medicina populara (ex: musetel, sunatoare, coada soricelului), dar si plante cu inalt potential toxic care prin preparare homeopata devin remedii exceptionale (matraguna, omag, cucuta)..
De asemenea, sunt utilizate si plantele provenite din flora altor continente (Ipeca, Guarana si Aloe). Diferentele intre fitoterapia traditionala (cu ceaiuri) si fitoterapia ce se regaseste in homeopatie constau in primul rand in perfec\tionarea gradului de extractie din preparatele ce poarta numele de tinctura-mama si in al doilea rand in respectarea unor norme de culegere, preparare si conservare foarte riguros stabilite. Tincturile-mama insa nu reprezinta remediile homeopate propriu-zise, ci sunt substante de baza, ,,materia prima”, din care apoi prin procedee specifice domeniului se ajunge la remediul dorit incarcat cu virtutiile terapeutice necesare.

Preparatele obtinute din regnul animal sunt si ele destul de numeroase. Ca provenienta, ele pot fi:

  • insecte (Apis=albină; Araneea, Tarantula = paianjeni)
  • reptile-veninurile unor serpi de altfel foarte periculosi (Lachesis, Vipera si Cobra)
  • mamifere: se utilizeaza preparate din organe si/sau secretii de animale (Fel taurii = Bila de taur; Moscus = Mosc)

Tot aici, dar meritand o mentiune aparte gasim si asa-numitele preparate organo-terapice care au la origine tesuturi si organe de origine animala si chiar de origine umana. Ele au un rol important in reglarea anumitor disfunctii ale organelor sau tesuturilor. Ele pot fi:

  • glande endocrine (tiroida, hipofiza, ovar, testicol)
  • organe (ficat, pancreas, plaman, cord)
  • tesuturi (discuri intervertebrale, cartilaj, artere, vene)
  • nervi sau portiuni din sistemul nervos (nervul sciatic, cerebel)

In afara categoriilor aratate mai sus si pe care le acopera în bună parte, homeopatia foloseste si substante chimice organice specifice unor procese fiziologice care au loc in mod obisnuit in corpul uman, precum si medicamente alopate care s-au dovedit a sta la originea unor afectiuni si a caror efecte pot fi contracarate cu un astfel de remediu homeopat.

Poate parea curios, dar pe lista substantelor folosite de homeopati se gaseste penicilina, cortizon, fenobarbital, haloperidol, dar utilizarea lor se face in alte constante si mai ales intr-un mod de prepare ce elimina practic nocivitatea acestor medicamente. Homeopatia reprezintă o minunată imagine a serpilor ce-si varsa veninul in cupa in care se vor prepara remediile cu puteri vindecatoare.

Orice substanta oricat de toxica si de orice origine ar fi, transformata homeopatic isi pierde complet toxicitatea si in aceeasi masura isi sporeste puterile tamaduitoare.”

Dr. Gheorghe Jurj – Revista Romana de Homeopatie - Suplimentul Pacientului 1999

Inca de la infiintarea Farmaciei Liant, produsele homeopate au reprezentat o parte foarte importanta a activitatii.

Personalul angajat a urmat cursuri de initiere si apoi perfectionare in domeniul homeopatiei, iar structura stocului reflecta permanent orientarile prescriptiilor de remedii homeopate.

Exista o colaborare permanenta cu medici homeopati, farmacia reusind sa fidelizeze clientii prin solicitudine si profesionalism.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Farmacia Homeopata Liant.

Lu, Ma, Mi, Jo, Vi: 7:30-21:30
Sa: 9:00-19:00
Du: 9:00-17:00 

Domeniu de activitate

Cuvinte Cheie

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.