KARUMBA SRL

Bucuresti

Adresa: Mușetești, nr. 39 A, sector 1 , Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre KARUMBA SRL

"A ști cum să îmbătrânești este o capodoperă a înțelepciunii, și unul din cele mai dificile capitole din marea artă de a trăi." - Henri Amiel
Perspective?
Oferim servicii de calitate, un standard ridicat de confort și profesionalism în rezolvarea tuturor provocărilor apărute în desfășurarea activității. Ne propunem, de asemenea, să dăm curs formării unui colectiv unit și deschis integrării tuturor nou-veniților. Echipa noastră va sta la dispoziția tuturor solicitărilor venite. Indiferent de situație, echipa "căminului de bătrâni Karumba" se va afla într-o continuă activitate de pregătire și îmbunătățire a serviciilor oferite.
Din punct de vedere al locației, centrul de bătrâni Karumba este situat într-o zonă liniștită a Bucureștiului, ferită de agitația și frenezia metropolei. Cu toate acestea, căminul nu este izolat, fiind situat la aproximativ 10 minute de orice mijloc de transport, fie că este vorba de tramvai, autobuz sau metrou. (strada Berveni nr 89 sectorul 1 )
Centru de înghijire Karumba oferă servicii de îngrijire individuale pentru persoane în vârstă sau cu dizabilități, aflate în incapacitate de a se îngriji, singure și/sau care nu doresc/nu pot să ducă o viață independentă. Îngrijirea include cazare, servicii de menaj, supraveghere și asistență medicală 24h/24h cu personal calificat, administrarea tratamentului medicamentos conform indicațiilor medicului, neurolog, psihiatru, cardiolog, psiholog, kinetoterapeut la cererea rezidentului sau aparținătorului,de asemenea dispunem si de asistent social.

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.